23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması

23 Nisan Çocuk Şarkısı

Söz ve Beste Yarışması

...............................................MÜDÜRLÜĞÜNE

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 21.02.2022 tarihli ve 43964477 sayılı yazılarında; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığının, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında, ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği "102. Yılında 23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması" düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda; detaylarına www.tbmm.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek yarışma ile ilgili okulunuz öğrencilerinin bilgilendirilmesi hususunda;

25.02.2022 547

23 Nisan Çocuk Şarkısı

Söz ve Beste Yarışması

...............................................MÜDÜRLÜĞÜNE

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI

Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı

Sayı : E-89392098-050.99-0963714 11/02/2022

Konu : 23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste

Yarışması

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

(Ortaöğretim Genel Müdürlüğü)

Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve

millet egemenliğinin ilan edildiği tarih, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"

dolayısıyla TBMM'nin açılış ruhunu yansıtacak, şarkı sözü ve bestesinin üretilmesi, söz

yazarları ve bestecilerimize özgün eserler verme imkânını sağlama düşüncesiyle "102. Yılında

23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması" düzenlenmektedir.

TBMM ana sayfasında (www.tbmm.gov.tr) yer alan yarışma ilanının orta öğretim

okullarında duyurulması için desteğiniz hususunda gereğini rica ederim.

Naim ÇOBAN

Genel Sekreter Yardımcısı