Bilişim Araçlarının Okula Getirilmemesi (Cep Telefonu Vb)

Bilişim Araçlarının Okula Getirilmemesi (Cep Telefonu Vb)

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği  madde 4/ç ve 157/t maddeleri uyarınca okulumuza, öğrencilerimizin Bilişim Araçları ( Bilişim araçları: Ses ve görüntü kaydı yapma özelliği olan cep telefonu, kamera, tablet, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri araçları,) ile girmemesi kararı 28/11/2022 Pazartesi günü itibari ile uygulanacaktır.

25.11.2022 544

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği 157/t maddesi "Öğrencilerin eğitim ortamlarına bilişim araçlarıyla girmemesi esastır. Ancak öğretim programlarının özelliğine göre ders araç ve gereci olarak kullanılması, öğrencilerin özel durumları..." maddesi kapsamında izin verilmesi gereken durumlarda okul yönetimi tarafından ilgili tarihleri ve çalışmaları kapsayan Bilişim araçları izin onay belgesi düzenlenecektir.  

Yukarıdaki açıklamalar dışında öğrenci ve velilerimizin Bilişim Araç getirilmesi taleplerinin dikkate alınması yönetmeliğe göre mümkün değildir.Okula İzinsiz Bilişim Araç gerecinin getirilmesi durumunda disiplin hükümleri uygulanacak ve herhangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir.İzinsiz getirilen Bilişim Araç gereçleri yalnızca veliye imza karşılığı teslim edilecektir.  

Gün içerisinde ihtiyaç halinde tüm öğrencilerimizin aileleri ile iletişim kurmaları için telefon tahsis edilecektir.  

Mesai saatlerinde iletişim için 0262 643 37 81

İLETİŞİM

Adres:
Şehit Ömer Can Açıkgöz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi. Tatlıkuyu Mah. 1301/4. Sokak No 20 Gebze / KOCAELİ


Telefon
(262) 643 3781


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın