Satranç Turnuvası

Satranç Turnuvası

..................................................... MÜDÜRLÜĞÜNE

GEBZE

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 07.03.2022 tarihli ve 45097162 sayılı yazılarında; Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türkiye Satranç Federasyonunun 20 yaş altı için "Satranç Turnuvası" düzenleme kararı aldığı ve  tüm resmi/özel kurum öğrencilerinin de katılabileceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda detaylarına yazımız eklerinden ulaşılabilecek söz konusu yarışmalar ile ilgili öğrencilerimizin bilgilendirilmesi hususunda;

Celil DEMİRCİ

Müdür a.