Öğrencilerin toplumsal sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Bir fidan Bin gelecek etkinliği, Okul Komşuları Etkinliği, Hayvan barınaklarına ve Huzurevlerine düzenli ziyaretler gibi toplum hizmeti çalışmaları yürütülür. Toplum hizmeti çalışmalarına katılanlar ve belgeleri e-Okul sistemine işlenir.

14.06.2022 406

Okulumuzda Bir fidan bin gelecek erkinliği çerçevesinde ağaç dikimi gerçekleştirdik. KTS kapsamında Sosyal ve Toplusal sorumluluğumuz olarak okulumu öğrencileri ile birlikte okulumuz bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinlik ile:

Ağaçlandırma faaliyetlerine özellikle öğrencilerin katılımlarını teşvik ederek çevre, orman ve doğa sevgisi ile yeşil alanların çoğaltılması ve yaşatılmasının insan hayatı         için taşıdığı önem çerçevesinde bilinç meydana getirilmesi, orman ve doğa sevgisi konularında öğrencilerde farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.Bu çerçevede okulumuz bahçesinin ağaçlandırılmasındaöğrencilerimizin bizzat sorumluluk almaları da sağlanmıştır.

14-06-202214-06-202214-06-202214-06-202214-06-2022